top of page
Naslovnica WEB 06_edited.png

Glasbena knjiga

Najlepše pesmice za vse letne čase je ustvarjena s strani slovenskih ustvarjalcev in natisnjena v Sloveniji 😊

01

Vsebina

Knjiga vsebuje 25 pesmic z besedilom. Vsaka ima svojo ilustracijo in notni zapis ter zaporedno številko pesmi v albumu. Na koncu je "Glasbeni kotiček", kjer se lahko na zabaven način naučimo več o glasbi in kako igrati pesmice na klaviaturi.

03

Knjiga

Velik format knjige (28cm x 24,5cm) dopušča, da se bralec/ka pogrezne v čarobne ilustracije ob vsaki pesmi. Trda vezava zagotavlja obstojnost, brezlesni papir pa naravni občutek dotika in barv. Izbrabi font črk je dovolj velik in pregleden, da se ob njem lahko otrok tudi uči brati. Knjigi je priložena zgoščenka (CD) in digitalna povezava na mp3 različico albuma. 

02

Pesmi

Vse pesmi so dobile novo priredbo. Celo več, melodično in aranžmajsko so razširjene z novimi glasbenimi vsebinami. Vse pa "oblečeno" v orkestrske priredbe, ki pričarajo široko paleto zvočnih barv in pestrosti. Vokal je posnet z najboljšo profesionalno studijsko opremo.

04

Digitalna verzija

S povezavno na digitalno različico se lahko naloži vseh 25 pesmi v mp3 formatu v poljubno pametno napravo. Prav tako je na voljo za neposredno poslušanje cel album na spletni strani, kadarkoli in kjerkoli. Postopoma bo spletna vsebina razširjena s še več zanimivostmi in dodatnimi vsebinami. Zato se ne pozabite prijaviti na novice 😊.

Ilustracije

@najlepsepesmice

Vsaka ilustracija je čarobna. Osnovana na naši kulturni dediščini in odlični slovenski ilustratorski šoli.